Javni poziv ZA PRIKUPLJANJE PONUDA U OTVORENOM POSTUPKU ZA DODELU UGOVORA O JAVNOJ NABAVCI DOBARA – KAMION AUTOSMEĆAR ZA SAKUPLJANJE I ODVOŽENJE ČVRSTOG OTPADA SA SISTEMOM POTISNE PLOČE, ZAPREMINE 16 m3 (RED. BR. JN OP 01/12)

logo4-3

Na osnovu člana 72. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. Glasnik RS” br 116/08) i Odluke Upravnog odbora preduzeća na sednici održanoj 21.02.2012. godine Javno Komunalno Preduzeće “Komunalije” objavljuje Javni poziv za prikupljanje ponuda u otvorenom postupku za dodelu ugovora o javnoj nabavci dobara – kamion autosmećar za sakupljanje i odvoženje čvrstog otpada sa sistemom potisne ploče, zapremine 16 m3.

Pravo učešća u postupku javne nabavke imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz člana 44. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. Glasnik RS” br 116/08) i koja uz ponudu dostave dokaze o ispunjenosti ovih uslova u skladu sa članom 45. istog zakona i uslova iz konkursne dokumentacije.

Ponude se dostavljaju u zapečaćenoj koverti na delovodnik JKP “Komunalije” u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva u “Službenom glasniku RS” do 12:00 časova poslednjeg dana roka.

Koverta mora imati naznaku :

“Ponuda za nabavku kamiona autosmećara za sakupljanje i odvoženje čvrstog otpada sa sistemom potisne ploče, zapremine 16 m3 – NE OTVARAJ”

Na poleđini koverte naznačiti pun naziv, sedište i kontakt telefon ponuđača. Neblagovremene ponude neće biti razmatrane, već će biti vraćene ponuđaču neotvorene.

Javno otvaranje ponuda uz prisustvo ovlašćenih lica ponuđača obaviće nadležna komisija u sedištu naručioca u Sremskoj Mitrovici, Stari šor 114, 30 dana od objavljivanja javnog poziva u 12:15 časova.

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača, komisija za sprovođenje javne nabavke doneće u roku od 10 dana od dana javnog otvaranja ponuda.
Sve dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 022/624-500. Osoba za kontakt je zamenik direktora Vladimir Lukjačenko tel. 069/712-190 – za informacije u vezi tehničkih karakteristika.