ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ: МОБИЛНОГ ОПЕРАТЕРА

Mobilni-operater

JKPНазив и адреса наручиоца: Јавно комунално предузеће”Koмуналије”

Врста наручиоца: Јавно комунално предузеће

Интернет страница наручиоца: www.komunalije.co.rs

На основу члана 60. став 1. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 124/2012) и Одлуке о покретању поступка јавне набавке бр. 2902-1/13 од 09.09.2013. године, наручилац објављује:

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА У  ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ
                                          

За јавну набавку: мобилног оператера 5/13 (шифра – 64212000 услуге мобилне телефоније)

  1. Јавна набавка се необликује кроз партије
  2. Право учешћа у поступку имају сва правна и физичка лица која испуњавају обавезне и додатне услове предвиђене чл. 75. и 76. Закона о јавним набавкама који су ближе одређени конкурсном документацијом.
  3. Понуђачи су обавезни да уз понуду доставе изјаву о испуњености услова за учешће у складу са чланом 77. став 4. Закона о јавним набавкама и условима из конкурсне документације.
  4. Понуду може поднети понуђач који наступа самостално, понуђач који наступа са подизвођачем/ подизвођачима, као и група понуђача која подноси заједничку понуду.
  5. Критеријум за доделу уговора је економски најповољнија понуда.

-        Конкурсна документација се може преузети: електронским путем са интернет странице наручиоца www.komunalije.co.rs и са Портала јавних набавки;

  1. Понуде се могу поднети непосредно:

-        у пословним просторијама наручиоца: Ј.К.П. “Комуналије” улица Стари шор 114 у Сремској Митровици на деловодник;

-        путем поште на адресу: Ј.К.П. “Комуналије” ул. Стари шор 114 , 22000 Сремска Митровица;

  1. Понуде се подносе у затвореној коверти.
  2. Рок за подношење понуде је 20.09.2013.године, до 12:00 часова, без обзира на начин доставе.
  3. Отварање понуда ће се обавити дана 20.09.2013. године у 12:00 часова, у просторијама наручиоца у ул. Стари шор 114  у Сремској Митровици.
  4. Представник понуђача, пре почетка јавног отварања понуда дужан је да поднесе пуномоћје за учешће у поступку. Пуномоћје мора да садржи датум, број, потпис овлашћеног лица као и да буде оверено.
  5. Одлука о додели уговора биће донета у року од 10 дана од дана отварања понуда.
  6. Лице за контакт: Maрковић Горан телефон 022/624-500.

 

Преузмите Позив за подношење понуда за јавну набавку мале вредности: Мобилног оператера у ПДФ формату кликом на ову иконицу:

 

Преузмите Конкурсну документацију за подношење понуде за јавну набавку мале вредности: Мобилног оператера у ПДФ формату кликом на ову иконицу: