Предмет : ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ ЗА НАБАВКУ УСЛУГА ИЗНАЈМЉИВАЊА АЗИЛА ЗА ЖИВОТИЊЕ

JKPПредмет : ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ

Позивамо Вас да нам доставите :

 

ПОНУДУ ЗА НАБАВКУ УСЛУГА ИЗНАЈМЉИВАЊА АЗИЛА ЗА ЖИВОТИЊЕ

 

Комисија за јавну набавку у поступку јавне набавке мале вредности позива потенцијалне понуђаче да поднесу своју писану понуду за набавку услуга – JН ОП -У- 1/13 Услуге изнајмљивања азила за животиње

Понуђач мора испуњавати Законом одређене услове за учествовање у поступку, а понуду у  целини припрема и подноси у складу са конкурсном документацијом и позивом. У супротном понуда се одбија.

Понуду са доказима o испуњености услова из конкурсне документације понуђач доставља Комисији за јавну набавку у затвореној коверти.

 

На коверту обавезно залепити попуњен ПРОПРАТНИ ОБРАЗАЦ ( 1.6)

Понуда се доставља  најкасније до    04.10. 2013 . године до   12,00  часова .

 

Јавно отварање благовремено пристиглих понуда обавиће се у просторијама Наручиоца,  Сремска Митровица Стари шор 114, одмах по истеку рока за подношење понуда, односно               04.10 . 2013 . године у    12 ,05  часова.

Отварању понуда могу присуствовати представници понуђача са уредним овлашћењем за учешће у поступку отварања, које подносе Комисији пре почетка јавног отварања.

 

Наручилац ће Одлуку о додели уговора у предметној јавној набавци донети у року од 25 (двадесетпет) дана у отвореном поступку  од  дана јавног отварања понуда.

Одлуку о додели  уговора Наручилац ће доставити  понуђачима у року од 3 (три) дана од дана доношења на начин који је најприхватљивији за понуђача уз потврду о пријему исте.

 

Додатне информације и обавештења у вези са припремом понуде понуђач може тражити у писаном облику на e-mail: komunalije4@open.telekom.rs или на fax 022/624-521.

Контакт особа је Владимир Радосављевић , телефон  069/712-488, 022/624-500 и Горан Марковић  022/624 – 500

 

Преузмите Јавни позив за подношење понуде за набавку услуга изнајмљивања Азила за животиње у ПДФ формату кликом на ову иконицу:

 

Преузмите Конкурсну документацију за набавку услуга изнајмљивања Азила за животиње у ПДФ формату кликом на ову иконицу: