Предмет : ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ ЗА НАБАВКУ ПУТНИЧКОГ ВОЗИЛА

JKPПредмет : ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ

Позивамо Вас да нам доставите :

ПОНУДУ ЗА НАБАВКУ ПУТНИЧКОГ ВОЗИЛА

Комисија за јавну набавку у поступку јавне набавке мале вредности позива потенцијалне понуђаче да поднесу своју писану понуду за набавку добара – JН МВ - Д- 12/13Путничко возило.

Понуђач мора испуњавати Законом одређене услове за учествовање у поступку, а понуду у целини припрема и подноси у складу са конкурсном документацијом и позивом. У супротном понуда се одбија.Понуду са доказима o испуњености услова из конкурсне документације понуђач доставља Комисији за јавну набавку у затвореној коверти.

На коверту обавезно залепити попуњен ПРОПРАТНИ ОБРАЗАЦ ( 1.6)

Понуда се доставља најкасније до 06.09. 2013 . године до 12 , 00 часова .

Јавно отварање благовремено пристиглих понуда обавиће се у просторијама Наручиоца, Сремска Митровица Стари шор 114, одмах по истеку рока за подношење понуда, односно 06.09. 2013 . године у 12 , 05 часова.

Отварању понуда могу присуствовати представници понуђача са уредним овлашћењем за учешће у поступку отварања, које подносе Комисији пре почетка јавног отварања.

Наручилац ће Одлуку о додели уговора у предметној јавној набавци донети у року од10 (десет) дана од дана јавног отварања понуда.Одлуку о додели уговора Наручилац ће доставити понуђачима у року од 3 (три) дана од дана доношења на начин који је најприхватљивији за понуђача уз потврду о пријему исте.

Додатне информације и обавештења у вези са припремом понуде понуђач може тражити у писаном облику на e-mail: komunalije4@open.telekom.rs или на fax 022/624-521.Контакт особе су Владимир Радосављевић , телефон 069/712-488, 022/624-500 и Горан Марковић 022/624-500

 

Преузмите Позив за подношење понуде за набавку путничког возила у ПДФ формату кликом на ову иконицу: 

 

Преузмите Конкурсну документацију за јавну набавку путничког возила у ПДФ формату кликом на ову иконицу: